Pääsykokeita ja ylppäreitä

Vähän viimeisen kuukauden tiivistystä.

Hain sekä Tampereen että Jyväskylän yliopistoihin lukemaan journalistiikkaa. Tietenkin aikomuksena vain ottaa opiskelupaikka vastaan ja lykätä aloitusta vuodella jos sellaisen sattuisin saamaan. Tampereen pääsykokeissa kävin 16.5, mutta lukumotivaatio oli niin nollassa, että huonostihan se meni. Aikakin loppui kesken ja ja… Kuusi esseetä, sananselitys- ja piirtotehtävä oli vaan mulle ihan liikaa neljään tuntiin. Lopun piirustustehtävä oli kyllä kiva. ” Piirrä matkailu avartaa, yt-neuvottelut ja logo Nokian kampanjalle Nokia goes up ja keksi sopiva slogan.” Jyväskylän pääsykokeisiin en edes saanut kutsua (mitä vähän ihmettelin kyllä, koska mun paperit on kuitenkin ihan hyvät), mutta eipä tarvinnut stressata niitä.

Näitä mun piti lukea…
…mutta lopulta löysin itseni lukemasta näitä ilta toisensa jälkeen

 Ylppärit olikin jo sitten 2.6 ja päivä oli ikimuistoinen ja mahtava ja kaikkea muuta kliseistä. Kävin pokkaamassa kolme stipendiä, pidin ylioppilaan puheen ja loppupäivän kilistelinkin alkumaljoja vieraiden kanssa, joita lopulta kävi n. 100 henkilöä päivän aikana. Edes kurja sää (=rankkasade ja about pyörremyrskyvaroitus) ei pilannut juhlafiilistä! Illalla sit tietysti jatkoille paikalliseen juottolaan, ihan jees jatkotkin oli.

Kutsukortit, joita tehden vietin enemmän aikaa kuin yo-kokeisiin lukemiseen ikinä.
Tämmöisiä ihania neitoja löytyi mun huoneesta :)
Sukulaisilta tuli lahjana pääasiassa matkakassaan menevää rahaa, josta oli maininta jo kutsuissakin.
Joku vähän liian innokas boolinjuoja…
Opiskelijabudjettiystävällinen uusi ratsuni Nökö
Pakollinen happy family-potretti.
Kaikki siskot samassa läjässä

Sitten vielä loppuun ne “viralliset” yo-kuvat, jotka kuvasi sellainen superlahjakas tyyppi kuin Mikko Puttonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *