Lennot, check!

Tosiaan, tänne en olekaan vielä muistanut päivittää, että viime viikon keskiviikkona kävin Helsingissä Kilroyn toimistolla reissunsuunnittelussa ja tehtiin mulle näpsäkkä lentoreitti ja myyjät tekivät niistä sitten sopivan tarjouksen. Alkuviikosta maksoin lennot, ja tämä tyttö suuntaa Helsinki-Vantaalle 9.10.2012! So happy! Lennoille en edes ottanut (näin todella vastuullisesti…) 150 euron peruutusturvaa, jonka turvin lennot on mahdollista perua vielä pari päivää ennen lähtöä ja saada rahat takaisin. Eipä tule turhaa houkutusta, sillä se on menoa sitten, piste.

Reittiä en aio täällä paljastaa, eiköhän se selviä sitten reissun edetessä. Paluu Suomeen onkin sitten 9.5.2013, joten reissuaikaa on tasan seitsemän kuukautta.

Toissapäivänä kävin terveyskeskuksessa jutskailemassa jo rokotusjuttuja ja polio mulle pistettiinkin. Terveydenhoitaja suositteli keltakuumerokotetta ja hepatiitti B:tä, joten ne hoidetaan heinäkuun aikana kuntoon. Malarialääkitys on myös suositeltava parin kuukauden ajaksi.

Ylen Sinun tarinasi- video on upein pitkään aikaan näkemistäni ja sitä katsoen olenkin fiilistellyt tulevaa reissua jo monet illat.

“Sinua odotetaan. Koko maailma ja kaikki sen pienet ihmeet odottavat, että löytäisit ne. Edessä on niin paljon uutta ja vierasta, että moni kavahtaa pienuuttaan ja pelkää.”
 “Toiset uskovat omistavansa jotain, jotkut paljonkin. Mutta maailma,se kuuluu elämänhaluisille. Ja tulevaisuus – se kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen. Eikä kauneudesta voi saada kyllikseen. Ahmi siis elämää, sillä siinä kohtuus on ehdottomasti liian vähän.”
  “Usko unelmiisi. Tartu hetkeen ja ole läsnä siellä missä olet.”
 “Lähde matkaan ja etsi polku, jotta voit kulkea sen sivussa.”

Me lähdetään pian tyttöjen kanssa juhannuspiknikille. Loistojuhannusta kaikille!

Yksi vastaus artikkeliin ”Lennot, check!

  1. Aivan ihana video! Itselläkin pitkä reissu tiedossa lähitulevaisuudessa niin tuo pätkä pysäytti taas hetkeksi ajattelemaan omaa elämää, tulevaisuutta ja haaveita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *