Enjoy your youth. You’ll never be younger than you are at this very moment.

3,5 kuukautta töissä takana, 3 kuukautta vielä edessä. Yli puolen välin siis jo, hurraa! Viikonloppuna taas tehty 12 & 10 tunnin päivää ja huomenna vasta iltavuoroon: unta vihdoin tiedossa. Parina viikonloppuna kuussa siis jaan viikonloppuisin lehtiä, lenkki on autolla noin 140km ja herätys on noina aamuina kolmen aikaan. Sen perään kun tekee vielä 8 tunnin vuoron töissä niin kyllä illalla kömpii ihan mielellään peiton alle.

Syksyllä ennen lähtöä on tiedossa vielä kolmaskin työkuvio näiden lisäksi, siitä sitten lisää myöhemmin. Mutta täytyy mainita, että siitä olen erityisen innoissani! Laskin tosin jo valmiiksi, että jos silloin vielä posteja jaan, niin työtunteja tulee viikossa 50,5. No, mutta sitten onkin 7 kuukauden loma tiedossa. Ja isä kyllä tänään vähän maanitteli mua jättämään postihommat, ja että se jeesaa rahan kanssa sitten jos näyttää siltä että sen vuoksi budjettiin jää vajetta. Tosin en tiedä oliko se enemmän huolissaan minusta, koska makasin puolikuolleena koko illan sohvalla, vai mun autosta, joka tänään alkoi pitää outoa kolinaa kesken lenkin… Enkä tiedä vielä antaako mun ylpeys periksi suostua ehdotukseen.

Näiden työfiilistelyjen kunniaksi vähän inspirointimusiikkia; nämä biisit takuulla pyörivät soittimessani kun Suomen tomut jaloistani syksyllä karistan.

Ja lopuksi: Oikeastaan inhoan Jukka Poikaa, mutta tämän biisin sanat vain uppoaa niin… täydellisesti.

“Jaksat vielä jonkin aikaa
tätä paikkaa, näit ihmisii”
” Oot nuori ja rauhaton sydän,
kyllästyny tähän kuolleeseen kylään
Kun maltat mielesi,
pääset maailmaan kyllä”
” Sul on matkalippu toiseen maailmaan,
kunhan tovin maltat olla focuses.
Hölmö rupeis hankaluuksia haalimaan
Tää mestä ei oo sun kokoseks”

3 vastausta artikkeliin ”Enjoy your youth. You’ll never be younger than you are at this very moment.

  1. Tutulta kuulostaa tuo kova työtahti :). Poikani (pian 21v) on vielä ensi keskiviikon töissä ja suuntaa sitten seuraavana iltapäivänä Uuteen Seelantiin menolipulla. Tarkoitus olla siellä päin maapalloa epämääräinen aika.

    Jännittävää seurata tätä sinun matkan suunnittelua ja sitten sitä varsinaista reissua!

  2. Onneksi ei ole enää kuin kuukausi töitä, huh! Ja kyllä sitten kelpaa 7 kk lomailla… ;)

    Tuula, jänskältä kuulostaa tuokin, varsinkin kun ei tarkkoja suunnitelmia ole tulevaisuuden suhteen – huisia!

    Mahtavaa saada ekat oikeat kommentit ja lukijat, tästä se lähtee! Ja Anna, näitä otsikon tapaisia sanontoja mulla on muistikirjat pullollaan, varoitan ;) Mulla on jostain syystä aina hirveä tarve kirjoittaa kaikki osuvat sitaatit ja sanonnat ylös ja fiilistellä niitä sopivissa tilanteissa, don’t know why.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *