Let me introduce you…

… my upcoming best friend!

Deuterin 50 + 10-litrainen rinkka kotiutui Retkiaitasta luokseni joitain viikkoja sitten ja sitä on ehdittu yhtien festareiden verran jo koeajaakin – toimii! Parhaalla kaverilla pitäisi ehdottomasti olla jo nimikin, mutta toistaiseksi ehdotuksia vielä otetaan vastaan. Muuan ystäväni totesi, että koska autoni on nimetty Mustiksi, niin tämä on nyt sitten se ilmiselvä Mirri. Kohteliaasti kuitenkin sivuutin tämän idean… :D Hyi.

Kesän alussa ostin myös alennuksesta ikioman Fjällravenin, ihan vaan koska se on niin suloinen. Myöhemmin totesin, että se tuleekin todennäköisesti toimittamaan päivärepun virkaa reissun päällä.

Sellanen pikapostaus tänään, nyt suuntaan kohti illan espanjantunteja, adiós!

2 vastausta artikkeliin ”Let me introduce you…

  1. Jaja me encanta que estudies espanol:) (ja tässä vaiheessa emme välitä etten tiiä mistä saa sen espanjan spessuännän, emmehän?)

    Oi sinun reissusuunnitelmia on ihana lukea! Rinkkakin näyttää oikein asialliselta tapaukselta:) Mie olen ite nytte abi ja aion tehä ens vuonna saman ku sie, tosin olen reissussa varmaan pari kk pitempään, eli tämän seuraaminen on sellasta kunnon innostuksen herättämistä. Ex-vaihtarina tiiän sen tunteen että on lähössä ja tulee vasta seuraavana vuonna takaisin… ja se on mahtava! Sulla on varmaan nyt ihan huippuvaihe elämässä menossa:)

  2. Ei välitetä ei, varsinkaan kun mun espanja on tässä vaiheessa sitä about Me llamo Laura, e tu? – tasolla… :D

    Mutta joo, jo pelkkä reissun suunnittelu ja odottaminenkin on jo aika huippua, itse reissusta puhumattakaan. Alunperin itsekin ajattelin lähteä heti elokuun alussa, mutta budjetti ei riittänyt niin pitkään reissuun, joten piti lyhentää (tai tehdä töitä tien päällä, mikä ei tuntunutkaan enää niin hyvältä idealta). Mutta eiköhän seitsemässäkin kuukaudessa ehdi kokea vaikka mitä ja uudestaan voi lähteä aina, se on vain itsestä kiinni :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *