Läksiäisistä lähtöfiiliksiin

Huh, läksiäiset juhlittu ja johan oli kekkerit!

Lauantaina oli siis nuo kinkerit ja olin kyllä ihan otettu siitä, miten moni ystävä tuli paikalle vaikka mistä Suomen kolkista. Kiitos <3

Lähtö lähenee ja on ihan uskomatonta, että huomenna tähän aikaan nökötän Helsinki-Vantaalla rinkkani kanssa. Huomenna reissu starttaa jo aamusta, kun lähdetään ajelemaan äidin kanssa kohti Helsinkiä. Ensin suuntana Lahti ja kummitäti, sitten sisko ja Helsinki ja lopuksi kohti lentokenttää. Lento on onneksi mukava, sillä se lähtee puolenyön aikoihin ja on siis 11h 40min kestävä yölento. Voi nukkua. Jee. (Tässä vaiheessa tiedoksi kaikille, että mua on siunattu ehkä maailmankaikkeuden parhaimmilla unenlahjoilla, eikä haittaa kyllä yhtään.)

Tein äsken lähtöselvityksenkin jo valmiiksi, ja päivällä varasin hostellin pariksi ekaksi yöksi, ettei tarvitse heti pitkän lennon jälkeen haahuilla etsimässä jotain kivan näköstä majapaikkaa.

Pitäisi varmaan ihan kunnolla alottaa tää pakkaaminen nyt. Yritä siinä nyt sitten survoa elämäsi seitsemän kuukauden ajaksi yhteen rinkkaan. Typerää, argh!

Lopuksi kuvapläjäystä lauantailta, olkaa hyvät: 

Meillähän oli tosiaan teemakin ja sehän oli kesä/hawaii, ellei joku jo arvannut.

Miten musta tuntuu, että illan aikana otetuista kuvista noin joka toisessa mä joko teen boolia, maistan boolia tai otan boolia?

Mitä serkumpi sen herkumpi!

Sannirakas <3

Aloha!

<3

Yksi vastaus artikkeliin ”Läksiäisistä lähtöfiiliksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *