Kiireinen Kuta

Huh, onpas kiirettä pitänyt viime päivät! Nyt tuleekin postaus aika kuvapainotteisesti, koska sitten pitää rientää syömään. Kutalta ollaan saatu monia mahtavia paikallisia kavereita, jonka takia örveltävät aussitkaan eivät tunnu enää missään.Kuta paikkana ei ehkä olisi muuten niin kiehtova, mutta kaikki ihmiset täällä… Ja rantaa ollaan kulutettu myös ihan kiitettävästi.

Toissapäivänä oli hirmu huisi päivä, sillä toteutin yhden must do-listan kohdistani ja lähdin surffaamaan! Essi oli käynyt kokeilemassa sitä jo edellisviikolla, joten hän toimi mun hovikuvaajana rannalla. Aamupäivästä oli vajaa kolme tuntia kestävä surffikurssi ja se oli ihan mahtavaa! Aallot oli vahvoja ja seuraavana aamuna käsivarret, hartiat ja kylkiluut huusivat hoosiannaa, mutta entäs sitten. Se tunne, kun aallon vihdoin sai, oli jotain tosi mahtavaa. Vaikeinta ei loppujen lopuksi edes ollut oikeastaan laudan päällä tasapainoittelu, vaan pikemminkin aallon nappaaminen, melominen ja ajoitus.Tätä kyllä pitää kokeille uudestaan, ehdottomasti! Propsit myös Odysseus Surf Schoolille, jossa homma toimi juuri niin kuin pitääkin ja opettajat olivat tosi hauskoja ja päteviä.

Ensin rannalla meille näytettiin miten homma toimii ja kuivaharjoiteltiin rannalla ja venyteltiin

Opettaja, joka lauloi mulle Bruno Marsin “Just the way you are”-biisiä kun lähdin haha

Surffauksen jälkeen käytiin lounaalla parin surffiopettajan kanssa ja lähdettiin sitten loikoilemaan rannalle. Illalla kömmittiin vain kämpille nukkumaan, koska oltiin ihan poikki. Viisi iltaa putkeen ulkona alkoi jo vähän tuntua jäsenissä.

Eilen vähän biitseiltiin jälleen.Olin onnistunut surffatessa polttamaan naamanikin,  vaikka mulla oli aurinkovoidetta suojakertaimella 50… Kolmen maissa sitten lähdettiin Leon ja ja Gerryn kanssa (surffiopet Odysseuksesta) Uluwatuun! Ensin hengailtiin Gerryn luona, koska Uluwatuun kuulemma pitää mennä nimenomaan vasta auringonlaskua katsomaan. Eikä pojat valehdelleet. Kun päästiin perille, maisemat olivat huikeat. Isoja kallioita, vaaleanpunainen auringonlasku, hiekkaa, merta, taitavia surffaajia ja isot aallot…Vau. Täällä auringonlasku tosiaan on Tapahtuma.

Leon kämpän pihalla kipitteli pinkki tipu, how cute is that!

The Auringonlasku

Ilta hurahtikin sitten siinä ja palailtiin skootterikyydeillämme takaisin Kutalle (matkaan meni n. 30-45min). Käytiin syömässä ja tultiin kämpille. Illalla käväistiin Bounty-klubilla (järkyttävä bilehelvetti täynnä ausseja tanssimassa tangoilla ja tippumassa lavoilta) moikkaamassa paria kaveria, jotka tanssivat/laulavat siellä, mutta itse en viipynyt puolta tuntia pitempään. Kahden maissa siis takaisin ja nukkumaan.

Nyt kello on jo puoli kaksi ja varmaan pitäisi suunnata syömään ja biitsille tiemme vie, jälleen. Saa nähdä mitä muuta päivä tuo tullessaan :)

Eilisaamun aamupala, nam!

2 vastausta artikkeliin ”Kiireinen Kuta

  1. Ihan mielettömän näköisiä rantoja! <3 onneksi enää vuosi ja mieki olen tuolla tai ainaki etelässä hoppas sååå!

    Miten opit niin nopeasti nappaamaan aallon? Kun kaikkialta lukee, että se on kauhean vaikeaa eikä ensi kerralla kovinkaan moni onnistu… tai sitten olet vaan luonnonlahjakkuus.

    Ja kuin söpö tuo pinkki tipu:)

  2. Rannoissa ei ole kyllä tähän saakka ollut valittamista, kyllä meidän on ainakin kelvannut niillä kölliä.

    Aluksi opettajat auttoi meitä ja vähän tuuppasi vauhtia, jolloin ei tarvinnut vielä keskittyä melomaan, vaan riitti että keskityit nousemaan ylös ja tasapainottelemaan. Siitä sitten pikku hiljaa siirryttiin kokonaan hoitamaan homma alusta saakka. Ei se mitenkään mahdotonta ollut, raskasta vain :) Kyllä kaikki muutkin ryhmässä pääsivät laudan päälle varmasti ainakin kymmenen kertaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *