Rentoilua all day long

Tältä päivältä ei juuri raportoitavaa, joitain kuvia vain. Meinattiin ensin surffata tänään Essin kanssa, mutta eilisilta venyikin niin pitkäksi ja hauskaksi, että se sitten vähän jäikin tältä päivältä. Eilen tavattiin hurjan hauskaa sakkia, opiskelijaporukkaa Norjasta, jotka ovat kolme kuukautta Balilla pakollisessa vaihdossa (siitä voisi vähän Suomen yliopistot ottaa mallia). Mentiinkin tänään sitten surffauksen sijaan vain rannalle ottamaan aurinkoa (köllimään krapulaa pois) ja istuksittiin palmujen alla kuuntelemassa kitaran rämpyttelyä. Voi miten mukavaa minustakin olisi viettää vuosi tai pari vain rannalla tsillaillen ja bongorumpuja paukutellen. Aaaaaaah. Tänään biitsillä oli erityisen mukavaa, koska jostain syystä ranta oli aika hiljainen eikä kameraukkoja näkynyt missään! Lisäksi vesi oli ihanan matalaa täysikuun takia.
Leo vähän syötti katukoiraa, joka oli hirmu laiha

Mua ihan häiritsee, miten kaikki täällä osaa soittaa kitaraa tai bongoja tai molempia. Ja ihan kaikki laulaa, nekin jotka eivät edes osaa. Siitä suomalaiset mallia!

Kitarat ja ukulelet laulamaan ja Oasista kehiin!

Tänään oli take away-ilta, parhautta syödä omalla terdellä. Älkää antako mun härön ruokailuasennon häiritä. Tommonen satsi (megahyvää) ruokaa maksaa n. 80 senttiä.

Saanko esitellä: ikioma allas (ja muikea polskija)! Luksusta!

Tänään Naz tokaisi mulle “You’re getting dark, I don’t like it” (huoh). Ja sehän meinaa, että operaatio grillaus alkaa tuottaa tulosta, hurraa! On ihan jees näyttää vähän vähemmän valkonaamalta, oon ehkä ripauksen katu-uskottavampi täällä haha. Terkkuja Roosalle sinne Suomeen vaan ;)

Semmonen päivä. Kaverimme Adam lähtee huomenna takaisin Aussilaan, joten taidetaan lähteä vielä viimosen kerran sitä morjestamaan. It’s Bintang O’Clock!

3 vastausta artikkeliin ”Rentoilua all day long

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *