Bali-soittolista

Kyhäsin Spotifyyn kaikkia biisejä, joita kuunneltiin Balilla, niin rannalla, baareissa kuin muuten vaankin, jokainen tuo jotain muistoja mieleen. Nyt lopetan Bali-kitinän ja tyydyn kuuntelemaan tätä ikävään. Jaan sen myös teille, joten olkaa hyvät, nauttikaa!

Bali I love you

Toivottavasti olin tarpeeksi nörtti ja osasin linkittää tuon oikein :)

Kategoria(t): Yleinen. Avainsanat(t): . Kirjoittaja: Laura. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin ”Bali-soittolista

  1. Oikeastaan muuten en kuuntele noista juuri mitään, nuo on vaan niitä mitä Balilla soi jatkuvalla syötöllä :D Alkuosan biisit oli niitä jotka soi joka ilta sellasessa istuskelubaarissa Alleycatsissä ja loppupuolen biisit enemmän niitä mitä kaikki livebändit soitti ravintoloissa iltaisin. Ja osa mitä rannalla jampat soitteli kitaroineen. Bruno Marsia taas se yks surffiopettaja lauleli mulle hahhah :D Mutta hyvä jos jollekin on iloa tuosta listasta! Bruno Marsin ulkonäköön en tosin osaa ottaa kantaa, en ole edes ikinä ajatellut :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *