Pidätkö blogistani?

Muuan anonyymi vinkkasi mulle tästä Supersaverin blogikisasta ja oli blogiani ehdottanut Travel Blog Awardsien “paras matkablogi”-kategoriaan. Kiitos hurjan paljon! Olen muutamaan matkablogikisaan ennenkin törmännyt. En ole kuitenkaan mukaan lähtenyt, koska en ole uskonut mun lukijamäärillä mitään saavutettavan. Mutta hei, ei voi voittaa jos ei koita! Joten nyt, jos millään vaivaudutte uhraamaan aikaanne muutaman klikkauksen ajan ja pidätte blogistani, käykää äänestämässä blogiani vuoden parhaaksi matkablogiksi, arvostaisin sitä todella. Äänestykseen pääsee alla olevaa kuvaa klikkaamalla ja ellei muihin kategorioihin ole ehdotuksia, voi ne jättää tyhjäksikin. Äänestysaikaa on 23. huhtikuuta klo 15 saakka, jonka jälkeen viisi eniten ääniä saanutta blogia kustakin kategoriasta pääsee finaaliin, mitä seuraa yleisöäänestys. Kiitos kaikille, jotka vaivautuvat! :)

Wina trip with Supersaver!Lennä halvalla unelmamatkallesi! Vertaile hintoja ja varaa matka ajoissa, niin saat parhaat hinnat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *