Tuntemattomaan ja takaisin muuttaa

Monet varmasti tietävät, että Rantapallolla on ollut jo pitkään oma blogiyhteisö. Jotkut ovat varmaan huomanneet, että nyt myös Pallontallaajat ovat lanseeranneet omansa. Minut kutsuttiin mukaan.

Pohdin, pähkäilin ja mietin. Blogger on kyllä toiminut käytössäni ihan hyvin ja kaiken huipuksi koko matkabloggaamiseni tulevaisuus on hieman vaakalaudalla tällä hetkellä. Miten kirjoittaa matkustelusta, jos ei ole tien päällä?

Pohdittuani aika pitkäänkin ja ensimmäisten Pallontallaajien blogien avauduttua totesin, että mikä ettei. Ehkäpä uusi blogiyhteisö inspiroikin bloggaamaan reissujuttuja kotisohvaltakin käsin. Lisäksi tätä kautta blogini toivottavasti tavoittaa lisää ihmisiä ja nimenomaan oikeasta kohderyhmästä.

Niinpä siis tulevaisuudessa blogini löytyy osoitteesta www.tuntemattomaanjatakaisin.pallontallaajat.net

Siirron tarkkaa päivämäärää en vielä tiedä, mutta yritän ehtiä varoittaa siitä vielä. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija jatkaa seuraamista osoitteenmuutoksesta huolimatta :)

Niin, ja enhän mä nyt mitään reissausta lopullisesti lopeta ainakaan. Tulevaisuuden matkoista varmasti tulee raporttia, oli se sitten ensi vuonna tai viiden vuoden päästä. Marraskuussa ainakin on jonkinlaista Eurooppa-keikkaa luvassa, mahdollisesti Amsterdamiin. Who knows.

2 vastausta artikkeliin ”Tuntemattomaan ja takaisin muuttaa

  1. Täytyykin painaa uusi osoite muistiin,koska haluan ehdottomasti seurata kirjoituksiasi jatkossakin! OOn todella tykästynyt tähän blogiin ja kuolannut monetmonet kerran kuvillesi! Itsellä ei uskallus eikä taito riitä lähtemään maailmalle yksinään maailmaa kiertämään, ehkä joskus pidempi reissu sitten ;) Miten hevostelusi on lähtenyt sujumaan niin pitkän tauon jälkeen, mukaanottamatta jotain rannalla ratsastusta? Onko kokoonpano sama kuin tähänkin saakka? : ) kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti saat matkailtua tulevaisuudessakin paljon !

  2. Kiitos kovasti kivasta kommentista! En minäkään ennen tätä reissua ollut yksin matkannut, ja lopulta matkustamisen helppous jopa yllätti minut. Väittäisin, että Suomi ja Eurooppa ylipäänsä ovat hankalimpia matkustaa, tosin turvallisia. Kuitenkin pikkubudjetilla pärjääminen täällä päin vaatii paljon kohteisiin ennakkoon tutustumista. Kehittyvissä maissa on kaikki niin halpaa, että rahankulumisen murehtimiseen ei tarvitse tuhlata energiaa.

    Hevosteluni ei ole lähtenyt sujumaan mihinkään suuntaan, koska mulla ei ole enää hevosta ollenkaan. En tiedä mitä tarkoitat samalla kokoonpanolla, mutta tällä hetkellä siinä taitaa olla vain Alli-poni, joka on ja pysyy aina ja ikuisesti. Lisäksi toki toisen siskoni kolme suokkia, mutta niistä yksikään ei ole minulle sopiva menopeli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *