Onni on matkaliput kauas pois

Varmoja reissun merkkejä on uhkaavasti ilmassa.

1) Uusi passi! Mun edellisestä passista viimein repesi kokonaan eka sivu irti. Se pitkään repsottikin vain puoliksi kiinni. Uuden passin pitäisi olla noudettavissa ensi viikolla, mahdollisesti omistan sille oman postauksenkin sitten.

Passi

Mun edellisen passin sympaattinen kuva about kymmenen vuoden takaa nostatti hymyjä rajaviranomaisten huulille aika lailla kaikkialla. Kerran mut on myös baarin ovilla käännytetty, koska en kuulemma ollut passin kuvan henkilö. Ok.

2) Ajatellun kohdealueen Lonely Planet ostettu ja vähän selailtu sieltä täältä.

Jellonia, en kestä!

Jellonia, en kestä!

3) LENTOLIPUT OSTETTU!!!!

Tämä oli nyt vähän niin kuin happy birthday to me (täytin kaksikymmentä viikko sitten perjantaina, ikäkriisin paikka?) ja äsken klikkailin liput tulemaan.

LIPUUUUTAfrikka-ajatuksesta en vain päässyt yli, joten sinnehän se on sitten mentävä. Viimeinen mantere valloittamatta, joten ikään kuin ympyrä sulkeutuu näin. Etelä-Afrikkahan mulla oli suunnitelmissa jo maailmanympärysreissun välietapiksi, mutta suolainen hinta lennoille sai vähän muuttamaan suunnitelmia. Johannesburgiin näytti olevan halvimmat lennot, joten sinne siis. Lähtö itsenäisyyspäivänä 6.12 ja paluu 14.1., tosin Suomessa vasta 15.1. Näppärä aika palata, sillä torstaina 16.1. alkaakin Matkamessut Helsingissä, jonne kiinnostaisi mennä. Molempiin suuntiin on Lontoon Heathrow’lla vaihto.

MITÄ: Reissu!

MISSÄ: Eteläisessä Afrikassa, only God knows exactly where

MILLOIN: 6.12 – 15.1.

MATKA-AIKA: Viitisen viikkoa (?)

Tarkkaa reissusuunnitelmaa ei vielä ole ja tuskin tuleekaan. Itse Etelä-Afrikka ei niin kiinnosta ja vaikuttaa suht kalliilta maalta matkustaa, joten luultavasti rajan yli Botswanaan käy tieni. Bussilla Jo’burgista menee ilmeisesti vain muutama tunti. Siitä eteenpäin en vielä tiedä. Zimbabwe ja Victoria Falls? Vaiko kenties Namibian hiekkadyynit? En tiedä. Mutta luultavasti kaksi maata ehdin tuossa viidessä viikossa käydä niin, että ehtii nähdä muutakin kuin bussin ikkunasta vilahtelevia maisemia, mikä ei ainakaan mun matkustamisen päätarkoitus ole :) Vinkkejä otetaan Afrikka-tietoisilta reppureissareilta vastaan ilomielin!

Nyt siis tulossa on ainakin pientä ulkoasun päivitystä ja on aika jälleen herättää blogia henkiin syyshorroksesta. Reissu! Jouluksi lämpimään! Kuinka mahtavaa!

 

8 vastausta artikkeliin ”Onni on matkaliput kauas pois

 1. Wow, mahtavaa! Oon kateellinen (jälleen kerran), itekki haaveillu tosta Afrikasta. Noh, poimin sit sulta reissuvinkit talteen ja lähden joskus vielä myös ;)
  uusia postauksia odotellessa… :)

  • Nimenomaan, oikea asenne! Nyt kuulolle, nimittäin tänään mennään ja postauksia alkaa (viimein) tipahdella. Tervetuloa siis mukaan reissuun, näin virtuaalisesti :)

   • Jeesp, upeeta reissua sulle, seurailen varmasti!! :) mullakin suuntana pian Bangkok-Cambodia-Vietnam. Afrikkaan sit joskus kun oon saanu sun reissuvinkit ja rahaa vähän keräiltyä ;)

 2. Oot kyllä niin rohkee ! Ite en ikinä uskaltas ni sitte on ihana ku pääsee tän siun blogin avulla ns. matkalle mukaan ! Ihanaa päästä näkemään kuvia Afrikasta, varmaan tosi siisti reissu siulla tulossa :)

  • Kiitos! Itse myös odotan innolla, että pääsee valokuvailemaan, vaikka ison kameran ja putkien mukana raahaaminen oonkin raivostuttavaa. Ei niitä vaan voi jättää kotiin, kun tietää millaiset otokset jää muuten ottamatta :) Tervetuloa reissuun mukaan!

 3. Hei Laura! Aivan mahtavaa kun lähdet taas maailmalle, en malta odottaa blogipäivityksiäsi (: Tätä matkaa haluan seurata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *