Kinky Disco – Uusi vuosi viinitilalla

Uusi vuosi vaihtui melkoisissa reiveissä Kinky Discossa Kapkaupungissa viinitilalla, jonka nimeä en edelleenkään tiedä. Viini virtasi, kaikki kauniit ihmiset olivat pukeutuneet valkoisiin ja ilta oli aika lailla täydellinen.

Tapahtuma alkoi jo kolmen maissa iltapäivällä, jolloin juhlakansa kokoontui pienen lammen rannalle piknikille. Meidän iltapäivä kului muun muassa muistellessa edellisvuoden vuorenhuippuja ja aallonpohjia sekä rupatellen tulevan vuoden toiveista. Katsottiin auringonlaskua, minkä jälkeen väki valui toiselle alueelle aloittamaan varsinaista juhlaa.

Ja menoksi!

Ja menoksi!

Kolmelta väkeä oli vielä varsin niukasti

Kolmelta väkeä oli vielä varsin niukasti

Dutch ladies <3

Dutch ladies <3

Viinitilan nimi jäi kyllä tällä kertaa arvoitukseksi, mutta kaunista siellä kyllä oli.

Viinitilan nimi jäi kyllä tällä kertaa arvoitukseksi, mutta kaunista siellä kyllä oli.

Auringonlaskua kohti väki lisääntyi.

Auringonlaskua kohti väki lisääntyi.

Yö oli pitkälti tanssintäyteinen, eikä kovin monen valkoiset vaatekappaleet säilyneet valkoisina pitkään. Kello kahdentoista countdownin jälkeen meno vain yltyi ja pian yö kääntyi aamuun. Kun ensimmäiset auringonsäteet laskeutuivat teltan alle, DJ pyöräytti kaiken sen teknon ja trancen jälkeen yllättäen Toton African soimaan. Mikä fiilis! Kellon lyödessä kahdeksan viimeinenkin tiskijukka hiljensi laitteensa ja me kellahdettiin nurmikolle huilimaan. Koko yön tanssiminen tuntui paljaissa jaloissa. Pienten päikkäreiden jälkeen tilattiin taksi ja huristeltiin takaisin talolle, jossa nukkumaan kömmittiin puolen päivän aikaan.

Vuosi taisi vaihtua :)

Vuosi taisi vaihtua :)

IMG_0555 IMG_0551 IMG_0548 IMG_0530

Harvoin käytän sanaa eeppinen, mutta uuden vuoden aatto 2014 sen tittelin ehdottomasti ansaitsee, sillä sitä se oli – eeppistä!

IMG_0575 IMG_0572

2 vastausta artikkeliin ”Kinky Disco – Uusi vuosi viinitilalla

    • Sitä se olikin! Ei jäänyt harmittamaan lainkaan, että suunnitelmani uudesta vuodesta Victorian putouksilla jäi toteutusasteelle – sen vuoro on joku toinen vuosi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *