Uutta ulkoasua ja viimeinkin Facebookissa!

Kauanhan siinä kestikin, mutta hiljaa hyvä tulee… tai jotain.

Viimein pääsin eroon horror-lohenpunaisesta taustasta ja jotain saatiin aikaiseksi fonttienkin kanssa – Bloggerista siirtymisen jälkeen kun en ole oikeastaan ulkoasulle tehnyt yhtään mitään. Itsehän olen melkoinen antinörtti mitä tietokoneisiin tulee (näen itseni jo kevään radio- ja tv-työn kurssien editointipuuhissa melkoisen kujalla), mutta onni on kauhean taitava ystävä, kurssikaverini Ines. Ines loihti mulle uuden bannerin ja äherrettiin yhdessä tänään tunti jos toinenkin muiden muotoseikkojen parissa. Olen aivan rakastunut varsinkin tuohon banneriin – ainoa toiveeni oli, että siinä olisi joku kuva joka mantereelta ja näinhän kävi. Nyt siellä köllii Afrikan sarvikuono sulassa sovussa perulaisen äidin ja lapsen, Australian papukaijojen ja laosilaisen mummon kantamusten kanssa samassa rivissä. Olen myös hirmu tyytyväinen uuteen ilmeeseen muutenkin. Mustavalkoinen tuntuu ihanan rauhalliselta ja freesiltä edellisen jälkeen.

Rupesin oikein vallankumoukselliseksi – jos nyt lähdetään viemään hommaa eteenpäin niin viedään oikein rytinällä! Niinpä viimein rohkaistuin ja pistin pystyyn ikioman Facebook-sivun blogilleni, olkoonkin, että mokoma palvelu on jo muinaismuisto, ainakin nykyteinien mielestä. Solidaarisuudesta sain jo yhden tykkäyksenkin, Inekseltä, kuinkas muutenkaan. Arvostaisin toki, jos sitä tykkää-nappia painettaisiin jokunen kerta enemmänkin :)

FACEBOOKKUVABlogi sai viimein tuohon vasempaan sarakkeeseen omat painikkeet myös Blogilistalle ja Bloglovinille, josta blogini löytää nyt siis hieman helpommin. Myös Facebook-sivulle pääsee sieltä sekä – tattadadaa – omaan Twitter-tiliini! Tästä tilistä kuitenkin sellainen varoituksen sana, että se on sekä reppureissaajaminälleni että toimittajaminälleni. Twiitit ovat siis sillisekoitus journalistista tavaraa, reissuhöpötystä ja yleistä häröilyä, todennäköisesti eniten viimeisintä. En näe kuitenkaan tarpeelliseksi Facebookin rinnalle perustaa blogille omaa Twitteriä, koska henkilökohtaisellakaan tililläni en twiittaa sellaisia määriä, että muistaisin olla aktiivinen myös blogitilin puolella.Näin homma pysyy mielenkiintoisempana, uskoisin.

TWITTERRVarsinkin Facebookia kannattaa kuitenkin alkaa seurailemaan, sillä sen puolella tarkoitukseni on postata muutakin, kuin vain linkittää uusimpia blogitekstejä. Klik klik siis vaan, linkki löytyy vasemmalta!

Mitäs tykkäätte, niin uudesta bannerista ja ulkoasusta kuin näistä pikku-uudistuksistakin?

8 vastausta artikkeliin ”Uutta ulkoasua ja viimeinkin Facebookissa!

 1. Hyvältä näyttää! Vaikkei lohenpunaisessa sinällään mitään vikaa ole, mutta onhan tämä siihen verrattuna tosi freesi ja kiva luettava… :)

 2. Hieno! Itse (ehkäpä juuri niiden olemattomien koodaajataitojeni vuoksi) tykkään simppelistä musta-valko/harmaasävy.jutuista, ne kun ei voi oikein koskaan näyttää muuta kuin tyylikkäiltä :)

  Olen myös pohtinut tuota facebookkia omalle blogille, sinne kun olisi kiva postailla kaikkia pikkujuttuja mitä täällä vaihdossa tulee eteen ja joista ei todellakaan saisi aikaiseksi omaa blogikirjoitusta. Sitten vaan mietin, että onko se vähän liian polleaa näillä lukijämäärillä x)
  Toisaalta, mitäpä sillä on väliä, olisipahan sitten hyvä kanava omilel spämmeille, monia juttuja kun ei viitti omaan face-tiliin pistää.

 3. Kiitti paljon! Itse kans arvoin sivun kanssa tosi pitkään, mutta musta tuntuu että uteliaat sukulaisetkin osaa paremmin seurata fb:n kautta. Mä en pitkään aikaan edes tiennyt mun lukijamääriä, ennen kuin hiljattain asensin laskurin ja yllätyin melkoisesti. Kommenttien perusteella arvelin mulla olevan ehkä viisi lukijaa :D Eikä se edes haittaa vaikka tykkäyksiä ei niin paljon heti tulisikaan, onhan fb kuitenkin ihan kiva lisätyökalu bloginpitoon muutenkin :) Anna mennä vaan!

 4. Hyvältä näyttää!

  Kysyisinkin muutaman kysymyksen ja pyydän tyhmyyttäni anteeksi, mutta tää tietotekniikka ei ole koskaan ollut vahvimpia puoliani.

  Eli tää sun blogisi on perustettu tosta pallontallaajien linkistä, vai olenko käsittänyt väärin?

  Tarkoituksenani olisi perustaa myös oma blogi ja haluaisin oikeasti helpon ja simppelin paikan missä sitä pitää. Mielellään suomenkieliset jutut ja helppo tehdä niin koneella kuin tabletillakin päivityksiä.

  Kysyn siksi koska blogisi, siis tää uusi on yksinkertainen, juuri sellainen kuin minäkin blondina ymmärrän ;)

  Kiitos!

  • Heippa!
   Kiitti! Nyt täytyy kyllä tunnustaa, etten välttämättä ole paras ihminen tässä neuvomaan, itsekin kun olen pahin tuntemani antinörtti. Itse perustin aikoinaan blogini Blogspotiin, josta sitten Pallontallaajan verkkovastaava hoiti siirron tänne. Blogialustana kuitenkin ollut ihan simppeli ja olen tykännyt. Ehkä tuolta Pallontallaajien etusivulta löytyy jotain? Oletko kuitenkin jo rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *