Puolaan pääsiäiseksi | Nyt myös Instagramissa!

Hirveä kiire ja tohina on ollut viimeisen viikon ajan. Mun toisiksi viimeinen luento tältä keväältä oli perjantaina ja nyt on enää pari palautettavaa tehtävää ja yksi e-tentti jäljellä ja tämä lukuvuosi olisi tässä. Aika hurjaa. Nyt mulla siis käytännössä alkoi kesäloma, mutta menen ensi viikolla töihin loppukuukaudeksi tuurailemaan. Mikäs siis tähän väliin sopii paremmin kuin reissu!

Lainasin äidiltä pienen matkalaukun ja meinasin olla ihan hukassa sitä täyteen ahtaessani. Mihin kaikki oikein laitetaan? Mulla taitaa sittenkin olla aika tarkka pakkausrituaali rinkkani kanssa, en vain ennen ole sitä tiedostanut. Kohteeseen sijoittuvaa matkalukemista on hankittu ja Schindlerin lista katsottu, joten olen valmis Puolan valloitukseen. Nyt vain jännitetään ehditäänkö viimeiseen Varsova-Krakova -junaan, sillä juna lähtee tunti lentomme saapumisesta.

Lomogram_2014-04-16_05-36-22-AMTästä tulee kyllä jännä reissu koska a) en muista milloin viimeksi olen reissannut kavereiden kanssa niin, että oltaisiin lähdetty Suomesta ja palattu Suomeen yhdessä. Uutena vuotena 2011-2012 Berliinissä ehkä? b) en ole ikinä reissannut tuollaisen söpön pikkumatkalaukun kanssa c) Euroopassa reissaaminen on mulle muutenkin aika jännää.

Meinasin ajastaa teille jotain postauksia reissun ajaksi, mutta niinhän siinä kävi, että kiire imaisi mut mukanaan. Mutta, ei silti syytä huoleen, sillä mun reissua pääsee seuraamaan nyt myös Instagramin kautta! Viimein sain siis päivitettyä puhelimeni tälle vuosikymmenelle, joten siihen viimein sain Instan asennettua.

Instagramista mut löytää nimimerkillä @laurapylv.

Nyt saattaa vielä näyttää hiljaiselta, mutta eiköhän tili siitä vilkastu kunhan vaan tien päälle päästään. Ei siis muuta kuin ihanaa pääsiäistä kaikille, mä palaan tänne blogin puolelle ensi viikon puolella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *