Puolasta palauduttu | Lööppi reissaa

Ei voi muuta sanoa tähän väliin, kuin huhhuh mikä reissu! Osasinkin odottaa jo jonkinlaista menoa ja meininkiä, mutta täytyy silti myöntää, etten ihan uskonut reissusta palautumisen vievän lähes yhtä kauan kuin itse reissun. Kommelluksia riitti ja tämänvuotista pääsiäistä voisin kuvailla hyvinkin tapahtumarikkaaksi. Nyt kuitenkin pieni sneak peek erittäin sekavan kuvapläjäyksen kera siitä, mitä onkaan lähipäivinä blogin puolella tulossa.

InstagramCapture_4f418a80-520d-491d-a434-51e18c858418_jpgInstagramCapture_c36bcd0e-85ae-402b-92de-e247432a9dad_jpgInstagramCapture_580428ce-984a-4876-9bbe-6ce4f3ca2e8c_jpgTwitter024557b_jpgWP_20140418_14_06_01_Panorama

IMG_1034PuolaKollaasiWP_20140420_025IMG_0797IMG_10062222blogiinKuvia sen enempää selittelemättä tyydyn vain toteamaan tässä vaiheessa reissun olleen aika huikea. Meinasin jopa toteuttaa ensin elämäni ensimmäisen Instagram Travel Thursdayn tänään, mutta en malttanutkaan pysytellä vain Insta-kuvissani. Voitte muuten kuvitella, kun seitsemän journalistiopiskelijaa on reissussa ja menee ravintolaan. Ensimmäinen tilaus kuuluu: “one beer and a wifi-password, please”. Jos muiden lööppiläisten (Lööppi ry: Jyväskylän yliopiston journalistiikan ainejärjestö) juttuja haluatte tsekata vielä vaikkapa Instagramista tai Twitteristä, löytyy niitä hashtagilla #lööppireissaa.

Loppuun myös vielä pikauutinen, joka koskee Tansanian harjoitteluani. Sain joitain päiviä sitten nimittäin ilouutisia sähköpostitse: harjoittelupaikkani Darissa on kuin onkin varmistunut ja se on samainen, jonka toivoin aiemmin kovasti toteutuvan. Ensi kesänä työskentelen siis TBC:n (Tansanian Yleisradio) tv-kanavalla! Tämä uutinen vielä kruunasi tämän reissun. Tosin jännää voi työskentelystä tulla, sillä kanava on mitä ilmeisimmin swahilinkielinen. Challenge accepted!

3 vastausta artikkeliin ”Puolasta palauduttu | Lööppi reissaa

  1. Voi, Puola näyttää kauniilta ja reissu oli takuulla hieno :)
    Hurjasti onnea mahtavasta harjoittelupaikasta, toi kuulostaa kertakaikkisen upealta! Vau :)

    • Apua, kiitos, kiitos ja kiitos! Mua alkaa kyllä melkein jo vähän jänskättää tuo harjoittelu, toivotaan että vastaa odotuksia :)

  2. Päivitysilmoitus: 2014 oli yllätysten vuosi - Tuntemattomaan ja takaisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *