Oodi ystäville

Vappu tuli, vappu meni ja sen kunniaksi tänään vähän rennompaa meininkiä edellispostauksen synkistelyn jälkeen.

Olen matkustanut yhteensä yli kahdeksan kuukauden ajan yksikseni. Siinä tietyllä tapaa oppii siihen, että kompromisseja, suunnitelmia tai ylipäänsä mitään mua miellyttämätöntä ei tarvitse tehdä. Ennen Krakovan reissua ennakoinkin, että seitsemän hengen porukalla mulla voi olla sopeutumisongelmia ja yritin suhtautua alusta asti kaikki käy-asenteella. Vaan mikä ylläri olikin, kun kaikki tuntui sujuvan paremmin kuin hyvin. Tarkkoja suunnitelmia ei alusta asti ollutkaan ja koko porukka oli aika spontaanilla mielentilalla liikenteessä. Totesinkin, että jotkut reissut ehkä sittenkin on hauskempia tehdä porukalla.

Siispä olkoon tämä kuvapläjäys vain oma kiitokseni ihanille ihmisille, jotka tekivät mun Krakovan reissusta mahtavamman kuin uskalsin toivoakaan. Ensi keväänä uusiksi!

Let the journey begin!

Let the journey begin!

IMG_1027

Cappucchino viiksissä, viikset cappucchinossa.

WP_20140418_085 IMG_1006

IMG_0922

Mun matkavinkki numero 1: Hanki suunnistajakaveri, etkä eksy enää ikinä. Paitsi joskus. Ei kartanlukua lainkaan koko reissulla, miten vapauttavaa!

IMG_1564

Neljä päivää takana, Varsova edessä.

PuolaKollaasi

Ystävämme Kurt ja Bob.

IMG_1559

“Anna mä laulan sut uneen.”

IMG_1034 IMG_1214IMG_1183 IMG_104777 IMG_1530IMG_1547WP_20140416_031Alunperin yleinen mielipide oli “mulla ei ole mitään kaduttavaa”, kun kysyin saanko laittaa kuvia blogiini. Katsotaan mikä on fiilis tämän postauksen jälkeen.

2 vastausta artikkeliin ”Oodi ystäville

  1. Ihana postaus ja kivoja kuvia! Niin paljon kun itsekin rakastan yksin matkailua, niin rakastan myös kulkea hyvässä seurassa :). Tuo katutaidekuva I´m happy again on mahti!

    • Voi, kiitos Teea! Sepä se, ja etenkin silloin kun on ihania ihmisiä ympärillä, ei juuri matkakohteellakaan ole enää väliä. Vaikka Krakova oli kyllä hieno myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *