#Suomiretki suunnaksi hoplaa

Mulla on aavistus, että tästä viikonlopusta tulee ihan mieletön, sillä alkuviikosta kuulin lähteväni suomiretkelle. Kun sain tietää mihin, mun ilme oli aika pitkälti tämä:

IMG_0937Lauantaiaamuna kuuden maissa siis hyppään autoon ja suuntaan ihanan ystäväni Sannin kanssa kohti paikkaa, jossa ei kumpikaan ole ennen käynyt. Sannilla oli tänään perjantaina synttärit ja menemme näitä 21 vuotta reissun päälle juhlistamaan. Ei viivytä tällä kertaa kuin yksi yö ja kaksi päivää, mutta tällaiselle irtiotolle sen pitäisi olla aivan riittävästi. Elämä on yhtä vappua! Olen vakaasti päättänyt olla seuraavat 48 tuntia ainakin lähestulkoon maailman onnellisin nainen.

Ainiin, ja ainakin yhden vinkin voin antaa siitä mihin mennään ja mitä tehdään ja se on tässä, Krakovan pulujen muodossa:

IMG_0977

Kellään hyviä (tai tosi huonoja) arvauksia?

Blogiin ajastin yhden postauksen lauantai-illalle, mutta muuten palataan asiaan maanantaina. Pysykäähän kuitenkin kuulolla Instagramin puolella (@laurapylv), sillä kuvatulvaa on aivan takuulla tiedossa. Ihanaa, aurinkoista ja elämänmakuista viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *