Laura 10 vee ja Turkki

Taisin kyllä luvata Afrikkapostauksia tulevaksi, mutta sain niin herkullista kuvamateriaalia, etten malta olla julkaisematta, ikäänkuin pohjustuksena tuleville turkkikirjoituksille. Muistattehan, kun mainitsin viime postauksissa käyneeni lapsena Alanyassa? No, niihin aikoihin jo filmikamera räpsyi kiitettävään tahtiin ja niinpä saatiin myös Laura 10-vee lomatunnelmissa ikuistettua.

Nämä kuvat on tosiaankin melkein tasan kymmenen vuoden takaa. Huh. Oli korkea aika tulla Turkkiin uudestaan. Näiden kuvien ja maahan paluuni voisi toki kuvitella symboloivan tietynlaista ympyrän sulkeutumista, mutta väittäisin asian kyllä olevan täysin päinvastoin. Tämän  reissun myötä voin vain todeta, että Turkkia on ehdottomasti tultava tutkimaan lisää väljemmällä aikataululla!

 

imageimage

imageimageimageimageimageParhaillaan köllin valkoisten lakanoiden välissä huikean kauniissa Vanin kaupungissa, jossa on vierähtänyt viimeiset kolme, ohjelmantäyteistä päivää. Huomenaamulla lennän takaisin Istanbuliin, jossa tiedossa on yksi vapaa iltapäivä, ennen maanantain lentoa takaisin Suomeen.

6 vastausta artikkeliin ”Laura 10 vee ja Turkki

  1. Ihihihii :DD Näitä on aina niiiin hauska katella! Alanya on kyllä just sellainen paikka ettei sinne varmaan eksy muuten kuin lapsena aikuisten kanssa. Mullaki olis varmaan kyseenalaisia kuvia kahdeksanvuotiaana Kanarialta.

    • Jep! Ja on niin sääli, että monelle Turkista tulee ekana vain mielikuva örveltävistä rantalomailijoista Alanyassa. Mäkin ennemmin kerroin kyselijöille olleeni Istanbulissa ja Itä-Turkissa, kuin pelkästään “Turkissa” välttääkseni epämieluisat assosiaatiot. Aiemminkin mulla on ollut mielessä jakaa joitain nostalgisia reissukuvia, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Ehkäpä siis jatkoa joskus seuraa, katsotaan! Ehkä peräti sieltä Gran Canarialta ja Teneriffalta- kyllä, molemmilla on käyty :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *