Pakkaushommia – arvaatteko jo mihin mennään ylihuomenna?

Vielä viimeisiä esseitä (tänä syksynä yhdeksän tehty ja neljä jäljellä) ja kesätyöhakemuksia (24 jo lähetetty, vielä neljä jäljellä) pitäisi koota kasaan, mutta jotenkin vain pakkaaminen vei voiton tänäänkin, vaikka yleensä inhoan pakkaamista yli kaiken. Perjantai-iltana siis olemme jo matkalla kohti meidän reilun kolmen viikon pituista joululomareissua.

Tällä kertaa kerrankin jaksoin päivittää matkalääkesetinkin sisällön - nyt on lääkkeet ja rakkolaastarit kohdillaan.

Tällä kertaa kerrankin jaksoin päivittää matkalääkesetinkin sisällön – nyt on lääkkeet ja rakkolaastarit kohdillaan.

Lyhyissä reissuissa ihanaa on kaikki suloiset pienet matkarasvat ja -saippuat.

Lyhyissä reissuissa ihanaa on kaikki suloiset pienet matkarasvat ja -saippuat.

Mutta millainen reissu onkaan tulossa? Yksityiskohdat ovat meillekin vielä hämärän peitossa, mutta ainakin reissun alku ja loppu sekä joulun ja uudenvuoden viettopaikat on jo lyöty lukkoon. Mutta eipäs tehdä tätä niin helpoksi. Arvaatteko meidän reissun kulun seuraavien vihjeiden perusteella?

1) Lennämme Lappeenrannasta. Reissumme tosin alkaa ja päättyy täysin eri paikkoihin, niin kohteissa kuin Suomessakin.

2) Olen joskus tainnut joskus puhuakin, että minulla on aina ollut hieman alemmuuskompleksi matkustajana, koska olen kolunnut aika harvoja “must see” -Euroopan suurkaupunkeja (tai edes maita) läpi? Tälle reissulle näitä kaupunkeja osuu matkan varrelle kaksi. Riippuu toki miten näitä haluaa määritellä.

Tälle matkalle ei olla ostettu mitään matkaoppaita. Sen sijaan Tukholmasta Fotografiska-valokuvagallerian kaupasta tarttui mukaan Anywhere-matkakortit, jotka toimivat meidän oppaina tällä kertaa. Näistäkin lisää myöhemmin, kunhan olemme kokeilleet.

Tälle matkalle ei olla ostettu mitään matkaoppaita. Sen sijaan Tukholmasta Fotografiska-valokuvagallerian kaupasta tarttui mukaan Anywhere-matkakortit, jotka toimivat meidän oppaina tällä kertaa. Näistä lisää myöhemmin, kunhan olemme kokeilleet.

3) Reissuumme mahtuu kolme maata.

4) https://www.youtube.com/watch?v=ASywAfBAVrQ

Keksittekö?

Matkaevästä! Tulee tosin todennäköisesti tuhottua jo bussimatkalla Lappeenrantaan.

Matkaevästä! Tulee tosin todennäköisesti tuhottua jo bussimatkalla Lappeenrantaan.

Huomenna lähdemmekin jo bussilla siskoni luo Lappeenrantaan. Tämä reissu on siitäkin poikkeuksellinen, että tällä kertaa en olekaan yksin – mutta siitä ehkä enemmän myöhemimin. Tiedän vain, että kompromissien teosta tulee minulle vaikeaa, se on tullut huomattua jo suunnittelutasolla, vaikka sitäkin on aika minimaalisesti tullut tehtyä. Mutta nyt, viimeisten esseiden pariin!

Äidiltä joululahjaksi saadut maailman hienoimmat villasukat on pakko ottaa mukaan. Pakko.

Äidiltä joululahjaksi saadut maailman hienoimmat villasukat on pakko ottaa mukaan. Pakko.

6 vastausta artikkeliin ”Pakkaushommia – arvaatteko jo mihin mennään ylihuomenna?

 1. Mä just tänään mietin, kuinka ikävä mulla onkaan pakkaamista. Sitä, kun mietiskelen loogista järjestystä erilaisille minigrip-pusseille ja kun pursuttelen erinäisiä saippuoita pieniin purnukoihin. Ehkä tää on vaan aivan kamalaakin kamalamman sorttista matkakuumetta. Oma joulumatka vie tänäkin vuonna niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Jyväskylä. Hauskaa reissua, minne ikinä menetkään! :)

  • Mä myös normaalisti inhoan pakkaamista, mutta kun toisena vaihtoehtona on kouluhommat niin kummasti laukku kutsuu puoleensa. No mutta äläs nyt, Jyväskylä on oikeasti ihan jees, pitää vaan asennoitua oikein, kyllä mä täälläkin joulua ihan mieluusti viettäisin, mutta pidemmät lomapätkät pitää yrittää käyttää hyödyksi ja reissata :) Kiitos ja ihanaa joulua!

 2. Hehehee, mahtava video :D. Mistä oonkaan jäänyt paitsi, kiitos tästä suosituksesta :)

  Lappeenrannasta ei ole montaa vaihtoehtoa kyllä minne lentää :D. Mutta hei, mahtavaa matkaa!! Ja ihanaa joulua :)

  • Haha, mun mielestä Ylvikset jotkut pätkät on mahtavia. Eihän niitä ole, ei siis kovin vaikea arvata. Ja videon nähtyä ei varmaan reissun loppupistettäkään tarvitse kauaa miettiä :D Kiitos ja ihanaa joulua myös sulle!

 3. Huikeaa lomareissua! Tuo Lappeenrannan mainitseminen pienensi kyllä kohdevalikoimaa melkoisesti ja Ylviksen (loistavasta!) musiikkivideostakin löytyi kyllä melko mukavasti vinkkejä reissusuunnitelmista… Vaikuttaa kyllä paremmalta kuin hyvältä!
  Tuo Anywhere-travel guide vaikuttaa aika hauskalta idealta – kerro ihmeessä testikierroksen jälkeen, kannattaako tuollaista lähteä hamstraamaan jostain ;)

  • Jep, ei taida hirveästi jäädä arvuuttelujen varaan, haha. Toivottavasti reissusta tulee hyvä! Toki kerron :) Kiitos ja ihanaa joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *