Buon Natale da Roma!

Italialaisen eläinlääkärin takapenkillä matka sujui jouhevasti ja pari tuntia sitten saavuimme Roomaan. Koska ylimääräistä aikaa oli juurikin sopivasti muutama tunti, suuntasimme samoilla vauhdeilla Colosseumille asti katsomaan ihmisvilinää ja toteamaan itse areenan menneen kiinni jo puoli viideltä. Katselimme hetken ulkoapäin, ahdistuimme ihmisjoukoista ja jatkoimme Terminin päärautatieaseman suuntaan haaveissamme panini ja kunnon kahvi.

Halusinkin nyt vain tulla toivottamaan teille rauhallista joulua. Minulle tämä on jo kolmas peräkkäinen joulu ulkomailla, mutta sentään tällä kertaa en vietä sitä vasta tapaamieni, satunnaisten reppureissareiden seurassa – edistystä kai sekin. Nauttikaa lumesta, hyvästä ruoasta ja erityisesti läheistenne seurasta. Me vietämme joulun pyhät Roomassa ja suuntaamme nyt sohvasurffareiden jouluillalliselle erään paikallisen kotiin.

Siispä vielä toistamiseen: Ihanaa joulua kaikille blogini lukijoille!

IMG_1361

2 vastausta artikkeliin ”Buon Natale da Roma!

    • On tosiaan, turisteja kyllä riittää näinäkin aikoina ainakin isoimmissa vetonauloissa kuten Venetsia, Firenze tai Rooma, mutta esimerkiksi Bari johon juuri saavuttiin on aivan tyhjillään ja osa hostelleistakin suljettuna low seasonin takia. Ihan hauskaa kyllä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *