Lippuja Matkamessuille tarjolla

Arvonta on päättynyt!

Lähes kaikkihan sen meistä varmasti tietää: Matkamessut lähestyvät! Viime vuoden tapaan olen sinne suuntaamassa jälleen bloggaajapassin turvin ja näin ollen sain myös kaksi ilmaislippua lukijoilleni arvottaviksi. Messuthan siis ovat Helsingin Messukeskuksessa 16.-18. tammikuuta ja lisäksi 15. päivä ovet ovat avoinna ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

Miten osallistut arvontaan?

Helppoa. Kommentoi alle vastaten seuraavan kysymykseen: Mistä erityisesti (teemoista ja aiheista, maista, tietyistä reissuistani?) haluaisit lukea blogistani vuonna 2015? Liput arvon kaikkien vastanneiden kesken.

Sinulla on aikaa osallistua arvontaan viikon loppuun, eli sunnuntaihin 11. päivään kello 22 saakka. Liput pyrin postittamaan eteenpäin heti alkuviikosta. Muistathan siis jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jolla sinuun saa yhteyden mikäli arpaonni käy.

Matkamessutlogo

42 vastausta artikkeliin ”Lippuja Matkamessuille tarjolla

 1. No siis, luen kaikkia postauksesi todella mielelläni,oli ne mistä aiheesta tahansa! Mutta pyydetään nyt vaikka sitten postausta noista Matkamessuista, kun kuitenkin suurin osa lukijoista varmaankaan ei messuille itse pääse, niin tulee messukuulumiset sitten tätä kautta edes saatua. :)

 2. Mielenkiintoisin kohde tällä hetkellä on Etelä-Amerikassa . Kiinakin vähän kiinnostaa omalla tavallaan . Hieno lueskella matka postauksia varsinkin jos on menossa kyseiseen paikkaan .

 3. Mielelläni lukisin Portugali ja Espanja aiheisia postauksia. Myös ihan perus juttuja omatoimimatkan kasaamisesta esim. mistä kannattaa etsiä halpoja lentoja ja hotelleja. Sekä paljon fiilistelykuvia matkasta kuin matkasta, niitä on aina ihana katsella.

 4. Tällä hetkellä minua kiinnostaisi postaukset koskien Etelä-Amerikan kohteet, koska haaveilen sinne pääsystä. Tietysti myös postaus matkamessuista kiinnostaisi :)

 5. Tällä hetkellä itseäni kiinnostaa häämatkat. Niitä käsitellään kyllä monessa paikassa internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta usein käsittely on omaan kokemukseen perustuvaa hehkutusta. Itseäni miellyttäisi objektiivinen koonti mielenkiintoisista häämatkakohteista. Olisi myös hauska lukea juttua häämatkaan liittyvistä säästövinkeistä.

 6. Amerikkaan olen lähdössä loppuvuodesta, niin sinne suuntautuvat postaukset ainakin olisivat sellaisia!

 7. Etelä-Amerikka kiinnostaa minuakin, niinkuin pari muutakin on jo kommentoinut :) Myös matkanvalmistelupostaukset on kivoja, juurikin pakkailujutut, miten päädyt valitsemaan uuden reissukohteen ym. !

 8. Tänään juuri päätettiin että ensi talven kohde on KUUBA . Tämän takia sinunkin postaukseen eksyin . Hyvä vinkki nuo Matkamessut , sieltähän sitä tietoa saisi – joten lippu tulemaan

 9. Kaikki tietysti ovat matkaajalle tärkeitä tietoja. Mutta harvemmin saa lukea mitään mm Slovakiasta, Sloveniasta ja Serbiasta. Niistä maista olisi erittäin mielenkiintoista kuulla enemmänkin.

 10. Lukisin mielellään vinkkejä omatoimimatkalle: mitä ottaa huomioon matkan suunnittelussa, mitä pakata mukaan, mitä ei, paljonko rahaa mennyt milläkin matkalla (jos tätä haluaa paljastaa ;))…

 11. Amerikasta olisi kiva lukea. Omatoimimatkat ovat myös kiinnostavaa luettavaa. Mutta kaikkia matkajuttuja on kiva lukea :)

 12. Omatoimimatkailu kiinnostaa aina, samoin matkustelu pienellä budjetilla. Myös aktiilomavaihtoehdoista olisi kiva lukea, esim. reittejä ja majoitusvaihtoehtoja.

 13. Matkustan itsekin useimmiten pienellä budjetilla, joten siihen toivoisin vielä vinkkejä tai asioita, joita en ehkä ole ottanut huomioon. :)

 14. Tämä saattaa ehkä mennä liian privaatin puolelle, mutta menköön, koska eihän sun ole pakko toivetta toteuttaa! Haluaisin kuulla enemmän sun tuntemuksista ja siitä, miten koet reissujen muuttavan sinua. Miten maailmankuvasi muotoutuu – eräänlaista reissifilosofiaa siis! :)

  • Kiva idea ja täytyy tunnustaa, että aiheesta olen halunnut kirjoittaa aika lailla blogin alusta saakka, koska mulla on aika vahvat omat aatteeni ja filosofiani. Laaja aihe vaan vaatisi lähestulkoon trilogian, muutoin se paisuisi pullataikinan tavon melkoisiin sfääreihin. Mutta pidän mielessä, kehittelen ideaa ja todennäköisesti palaan aiheeseen kevään mittaan! :)

 15. Miten olisi välillä lähimatkailu, eli Suomestakin varmaan löytyisi kaikkea mielenkiintoista enkä nyt tarkoita turistirysiä

  • Toivomasi pitää nopeammin kuin arvaatkaan! Olen parhaillaan viikonlopun vietossa Tampereella, joten tältä seudulta ainakin on reissujuttuja luvassa :) Haaveissa on myös kesällä koluta edes hieman lisää Suomea, mutta se riippuu kesätyökuvioista.

 16. Tahtoisin kuulla lisää juttuja Euroopan kaupunkilomista (Praha, Budapest, Berliini, Vilna, Lontoo…)

 17. Kaukki postauksesi luen oikein mielellään mutta erityisesti kiinnostaisi kuulla vielä enemmän kokemuksiasi/pohdintojasi matkustamisesta yksin naisena. Onko ollut uhkaavia tilanteita, jos niin missä ja miten olet niistä selvinnyt? Haaveilen itse lähteväni ensi vuonna Etelä-Amerikkaan yksin reissaamaan mutta sinne matkustaminen yksin vaaleana naisena epäilyttää. Kotiuduin juuri Filippiineiltä, jossa ei kyllä välttynyt tuijottelulta ja ahdistelulta. Sen takia ei ehkä ihan heti tule lähdettyä uudestaan vaikka muuten ihana paikka olikin.

 18. Haluaisin lukea ruuasta, matkalla kohdatuista ihmisistä, asioista mitä opit, paikoista jonne pitää palata uudestaan ja tietenkin kohteista joita ei löydy matkaoppaista.

 19. Haluaisin lukea jotain vertailua ja omia kokemuksiasi eri lentoyhtiöistä joita olet maailmalla käyttänyt ja joihin olet ollut tyytyväinen tai vähemmän tyytyväinen :)

 20. Olis kiva kuulla lisää sun kotikaupungin “nähtävyyksistä” ja sun mielipiteistä niistä. Myöskin kotimaan matkailu ja sun mielestä must see -paikkoja olis kiva kuulla :)

 21. Omatoimimatkoilla perheen kanssa aina, ei vielä koskaan valmismatkalla, joten tällaiset jutut, vinkit ja tunnelmat kiehtovat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *