Matkamessuliput arvottu

Arvonta oli ensimmäinen laatuaan blogissani ja oli ilo huomata, miten innolla lähditte siihen mukaan. Myös lukijoideni toiveita oli kiva vähän kartoittaa ja selkeästi muutama teema nousi ylitse muiden monilla maininnoilla: omatoimimatkailu, budjettireissaus ja matkojen suunnittelu. Nämä ovatkin selkeästi minun heiniäni kaikki, joten näistä aiheista lupaan pyrkiä kirjoittamaan lisää tänä vuonna pelkkien reissutarinoiden ja maakohtaisten postausten lisäksi.

IMG_1444-1

Myös kotimaata ja lähimatkailua toivottiin useasti ja tätäkin on takuulla luvassa. Omaa mieltäni toki lämmittivät myös toivotut Afrikka ja Latinalainen Amerikka. Afrikasta on vielä iso pino tarinoita kertomatta viime kesältä, Lattareista puolestaan tulee asiaa ensi syksyn vaihdossa. Valitettavasti täytyy kuitenkin tunnustaa, että toivotut luksusristeily- ja häämatkapostaukset saavat odottaa, niistä tuskin kaltaiseni reppureissurymyäjän blogista tullaan lukemaan vielä vähään aikaan :)

Kukas ne liput sitten voittikaan?

IMG_1453-3

Onnea siis hurjan paljon nimimerkille N.K! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia ja liput laitan postiin mahdollisimman pian.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä kuitenkin tulee mukaan Matkamessuille, vaikkei arpaonni omalle kohdalle tällä kertaa käynytkään. Myöhemmin tällä viikolla kirjoittelen vielä oman tärppilistani messujen kiinnostavimmasta tarjonnasta.

4 vastausta artikkeliin ”Matkamessuliput arvottu

  1. Kerroit, että lattareista asiaa ensi syksyn vaihdossa. Olen ahkerasti blogiasi lukenut, mutta en muista bonganneeni vaihtokohdettasi. Minne olet siis menossa?
    Terveisiä Limasta! :)

    • En tiedä vielä itsekään, sehän se tässä hauskinta onkin! Vaihtoprosessi on vielä kesken ja ekan kierroksen jälkeen tiedän vasta, että yliopisto lähettää minut vaihtoon. Kohta tehdään toisen kierroksen paperit, jossa vasta haetaan itse kohteisiin ja valitaan maat järjestykseen. Mutta olen ajatellut laittaa ekaksi Meksikon Pueblan, toiseksi Nicaraguan Managuan ja kolmanneksi Kolumbian Calin. Saa nähdä mihin päädyn! Kiitos, terkkuja takaisin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *