VLOGI 2 // Hei hei mitä kuuluu

Toisessa videossani ajattelin tulla kertomaan kuulumiseni pikaisesti parissa minuutissa. Kerroin ne kymmenessä. Oho.

Ajatuksenvirtaa vapusta, jumaloimastani Istanbulista ja pelottavasta tulevaisuudesta. Niin, ja mainitsen mä sen Meksikon vaihdonkin seitsemän minuutin kohdalla, mikä taisi olla Youtube-kanavani idea.

Ihan oikeita reissupostauksia luvassa taas pian – kuten videollanikin mainitsen, alkavat koulukiireet hiljalleen helpottaa ja loppukuu onkin silkkaa lomaa!

Mitkä ovat muuten kaupunkeja, jotka ovat vieneet teidän sydämenne?

45 vastausta artikkeliin ”VLOGI 2 // Hei hei mitä kuuluu

  • Kiitos! Vähän venyi kyllä turhankin pitkäksi, mutta minkäs teet kun et osaa tiivistää… Niin mustakin, etenkin sitä espanjan kielikylpyä odotan kauhunsekaisella innolla :)

 1. Kiva video, ja varmaan jännittävää lähteä vaihtoon Meksikoon!
  Mulla oli muuten blogisi hukassa vähän aika sitten, mutta kun kirjoitin jotain Laura journalistiikka opiskelija blogi googleen, niin löytyi. Aasian postauksia pääasissa etsin. :)

  • Kiitti! Tavallaan on, tavallaan ei – reissaamisesta on jo saanut tietynlaisen itsevarmuuden lähteä ulkomaille, ettei se nyt sinänsä hirveästi jännitä. Ehkä eniten jännittää opiskelu espanjaksi, miten tenteistä selviää ja niin poispäin. Mutta ihanaa lähtö on jokatapauksessa! Täh, eikä? Apua, kyllä google tietää pelottavankin hyvin… Kai tulevaisuuden toimittajalle hakukonenäkyvyys on ihan hyväkin asia, mut kyllähän tuo vähän karmii mitä tietoja internet meidän somejalanjäljistä poimiikaan :D

   • Älä huoli, se varmasti löytyi niin helposti, koska olen kuitenkin useasti käynyt täällä blogissa. :)
    Toisaalta täältä olen saanut hyviä vinkkejä yksin matkustamiseen, joten hyvä vaan jos muut eksyy.

 2. Olipas pirteä video :-) Istanbul on kyllä huippupaikka, kivoja videopätkiä sieltä! Joskus kun matkustaa lähelle (Lahti), niin saattaa löytää jotain sellaista mitä pitkälle reissatessa ei näe – tai sitten ei :-D Mukavia työpäiviä toimitukseen! -Kohteena maailma / Rami

  • Istanbul on tosiaan aivan mahtava, harmi että ihmisten mielikuvat Turkista rakentuu usein Alanyan ja Matkaoppaat-sarjan varaan. En tosin heitä voi syyttää, sillä taisin itse sortua ihan samaan ennen ekaa reissuani… Joo, katotaan mitä Lahti tuo tullessaan. Kesäisiä seikkailuja vai ahdistusta pienessä yksiössä pienessä kaupungissa? Teen ainakin parhaani että se ois ensimmäistä. Kiitos kivasta kommentista!

 3. Jee olipa hyvä video! Tykkään noista yllättävistä matkapätkistä ja toki karvaisesta linssiluteesta <3

  Tuo vappujuttu on kyllä ihan totta! Ehkä lukiossa se nyt ei mennyt ihan noin, mutta nykyään aina joku suihkaisee jonnekin kesäksi – ja kesähän alkaa vapusta. Tänä vuonna mie itse asiassa lähdin vapun päivänä au pairiksi Sveitsiin, joten olin se, joka pisti porukan hajalle kesäksi, muahahhah.

  • Voi, kukapa ei Plutosta tykkäisi <3 Vaikka se vähän aina näyttääkin nololta rassukalta sosiaalisissa tilanteissa. Kiitos siis paljon! Joo, niin totta. Mälsää pilata ilon juhla kaikella haikeushömpötyksellä. Mulla oli sama, mäkin olin se joka silloin oli lähdössä ja nyt onkin vähän yksinäinen olo, kun mä vielä täällä yliopiston kirjaston syövereissä puurran, viime vuonna koulu loppui mun osalta jo huhtikuun puolivälissä. Monet kaverit muuttikin nyt vapun päätteeksi jo uusille paikkakunnille ja tänään facebook on tulvinut "eka päivä töissä" -päivityksiä. Ei hirveesti motivoi kouluhommien suhteen :D

 4. Meksikoon, huippua! Mä olen käynyt siellä vain parin päivän verran kääntymässä, Tapachulassa, mutta olisi ihanaa palata takaisin koluamaan maata kunnolla. Itse lähtisin noin hyviltä sijainneilta kevääksi tien päälle, suuntana joko etelä tai pohjoinen. ;)

  Oletko muuten sattumoisin tehnyt mitään Jyväskylä-postauksia? Muutan sinne syksyllä maisteriopintoja tekemään ja olisi hauska kuulla joltakin siellä asuneelta vinkkejä pitäjän ja lähialueiden parhaista paikoista, etenkin ulkoiluun liittyen.

  • Sanopa muuta! Oon jo valmiiksi aivan intopinkeenä kaikista reissuista Meksikossa (ehkä sen ulkopuolellakin, who knows, riippuu lomista ja koulusta?), mutta samalla kauhistuttaa että ehtiikö sitä kuitenkaan nähdä tarpeeksi, kun sitä kouluakin pitäisi kai yrittää käydä. Kun arkikin on läsnä, voi se viisikin kuukautta vierähtää tosi nopeasti. Itseasiassa tuo reissusuunnitelma on nyt toistaiseksi ollut mielessä, tarkoituksena olisi ollut reissata Meksikosta Väli-Amerikan halki Kolumbiaan, mutta… Raha ahdistaa. Faktahan on se, että opintotuki lakkaa tammikuussa juoksemasta jos en opintoja tee ja jo nyt tekee tiukkaa kaikkien vaihtomaksujen kanssa. Joten mua vähän pelottaa, ettei mulla ole varaa puolen vuoden lusmuiluun, vaikka kuinka tekisi mieli. Ainahan on vapaaehtoistyömahdollisuus vaikka hostellissa tai muuta olemassa, mutta kyllä mä silti tiedän että mua vaan ärsyttäisi olla siisteissä maissa, mutta silti ei rahaa nähdä ja kokea niin paljon kuin haluaisi. Mulla on kakkosvaihtoehto tullut nyt ihan viikko sitten, mutta kuukauden sisään vasta tiedän tuleeko siitä mitään, vai lähdetäänkö tosiaan rahatta tarpomaan Väli-Amerikan halki sittenkin :)

   Täältä löytyy pari Jyväskylä-aiheista postausta: http://tuntemattomaanjatakaisin.pallontallaajat.net/tag/jyvaskyla/. Toisessa tosin on vain kuvituksena Jkl-kuvia, toisessa kiertelin sähkökaappitaideteoksia, joten en tiedä onko niistä nyt hirveästi iloa :D Mutta jos näillä toivetta on, niin pistän korvan taakse, jos vaikka ehtisinkin vielä toukokuun aikana jotain toteuttaa. Ulkoiluun mulla ainakin pari vinkkiä voisi liietä, koiran kanssa kuitenkin tulee kierreltyä pitkin puskia :)

   • No juu, rahasta on kyllä kummasti aina pulaa, kilahti tilille sitten opintotukea tai palkkaa :D Mutta kyllähän se vähän voi kaivella jossei pysty tekemään kaikkea mitä tekis mieli, mutta toisaalta oon yleensä sitä mieltä että on se usein kivempaa köyhäillä maailmalla kuin kotona. :)

    Joo toivetta olisi, mutta ei mitään paineita, nythän tietää ainakin bongailla noita sähkökaappeja :D

    • On se toisaalta noinkin. Toisaalta kuitenkin ne omat unelmakohteeni haluan kokea muutoin kuin tyhjätaskuna. Haha joo! Taisi siellä muuten olla joku metsäretkipostaus myös Haukkaniemestä, joka on tosi kiva ulkoilualue :)

 5. Tervetuloa Lahteen!
  Täytyykin syynätä lehti aamuisin kesän tullen tarkemmin!:-)
  Sulla on kyllä aikamoisia seikkailuja tiedossa! (etenki tää Lahen komennus, nojoo :D)

  • Kiitos! Apua, olikohan nyt sittenkään fiksua julkisesti huudella täällä työpaikastani… :D No nimenomaan tää Lahden komennus, tästä voi tulla just niin jännää kuin siitä teen! Loppujen lopuks kesäöissä on jotain tosi maagista, niiden aikana sattuu ja tapahtuu usein vaikka mitä :)

  • Sí sí (haha, nyt ei tähän hätään enempää espanjaa irtoo :D ), tulee kyllä huippua. Mun pääkriteeri olikin maata valitessa, että sen pitää olla tarpeeks kaukana ja siellä pitää puhua espanjaa. Katsotaan kadunko tätä kun ekaa tenttiäni espanjaksi joudun vääntämään…

  • Kiitti! Kummassakaan noissa en ole vielä ehtinyt käydä, mutta Melbourneen ehdottomasti suuntaisin ekana jos Australiaan sattuisin, siitä olen kuullut kaikilta hyvää. Köpis, hmm… Pitääkin pistää korvan taakse, sinne kun usein on tosi edullisia lentojakin tarjolla :)

 6. Huh, en ikinä pystyisi olemaan kymmentä minuuttia noin pirteänä ja rentona kameran edessä :D Sustahan voi tulla ihan selvästi uutisankkuri! Etlaria on tullut luettua koko nuoruus, kun Lahden kupeessa asustin 18-vuotiaaksi asti. Kivaan kaupunkiin olet muuttamassa. Ja voi vitsit, Meksiko. Huh. Aika mieletön vuosi sulla tulossa.

  • Hahhah, voi kiitos! Eniten mua itseasiassa tällä hetkellä tv-journalismi kiinnostaisikin, mutta saa nähdä mihin tässä lopulta päädytään. Ehkä uutisankkurikaan ei ihan noin hilpeä saisi olla :D Lahdesta olenkin kuullut paljon hyvää nimenomaan kesäkaupunkina. Ja on tosiaan koko vuosi hirmu jännä, ihanaa kun on näin paljon kaikkea hauskaa tiedossa :)

 7. Jei, tosi kiva video Laura! :) Tuo Meksiko kuulostaa tosi upealta jutulta, ehdottomasti tuommoinen mahdollisuus kannattaa käyttää hyväksi. Mun sydämeni on nyt vienyt Firenze, se on aivan ihana <3

  • Kiitti hurjan paljon! Mä kyllä oon tehnyt parhaani, että kaikki mahdolliset vaihdot tulisi käytettyä, niitä ei tosiaan myöhemmin tarjolla enää ole. Voi, Firenze oli kyllä tosi kaunis, jostain syystä mä en päässyt tosin sen tunnelmaan mukaan, mutta mun on tosi helppo ymmärtää, mikä siinä kiehtoo! :)

  • Suosittelen tositosi lämpimästi! Hmm, noista mainitsemistasi olen käynyt Singaporessa ja Sydneyssä enkä kummastakaan tykännyt yhtään :D Jotenkin mulle ne olivat kovin kliinisen ja persoonattoman tuntuisia, Sydneyssä myöskään aussien MTV-surffielämäntyyli oikein iskenyt. Nykissä haluaisin kyllä käydä, sen uskon tarjoavan jotain joka ikiselle kävijälleen! Barcelonakin kiinnostaisi jonkin verran, täytyy myöntää :)

 8. Соберем в интернет базу данных потенциальных клиентов для Вашего Бизнеса.База предназначена для частых продаж Ваших товаров и услуг, любым удобным для Вас способом.Она значительно пополнит базу данных, которая у Вас уже есть, даже если Вы уверены, что знаете всех своих клиентов.Если Вы руководитель или специалист по продажам в своей компании, обратите внимание на это предложение.Просто свяжитесь с нами сейчас. Задайте свои вопросы. Email: [email protected] Skype: prodawez389 P.S. Сегодня или позднее Вам это может пригодиться.

 9. Todo sítio foi criteriosamente escolhido e também visitado in loco pela equipe do Guia, que fez este trabalho com muita
  paixão, e tendo desvelo de extrair a identidade destes locais, também encontro nas entrevistas com proprietários e também representantes, revelando a alma do Meio da Cidade do Rio de Janeiro –
  a nossa carioquice! https://www.eventbrite.com/o/midia-televisiva-e-tambem-o-processo-de-treinamento-de-identidade-e-cidadania-12742041269

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *