IG Travel Thursday: Lapin taikaa

Hetken jo ajattelin, että Instagram Travel Thursdayssa olisimme voineet kaiholla kaivata Istanbulia sinne suuntautuvan tulevan vaihtoni kunniaksi. Viime tipassa vaihdoinkin mieleni ja päädyin ennemmin Lappifiilistelyyn, sillä pohjoisen osalta melko viimeisiä postauksia viedään.

Vaikka kesä ja talvi ovat vilkkaimmat turistisesongit Lapissa, itse voisin suositella joskus kokeilemaan myös kevään hiljaisia viikkoja. Tuolloin erämaat tuntuvat tavallistakin tyhjemmiltä.

Turhat jorinat kuitenkin pois, sillä nyt aion antaa kuvien puhua puolestani. Tässä siis vielä minun Lappini reitillä Jyväskylä-Oulu-Rovaniemi-Levi-Ylläs-Sodankylä-Raudanjoki-Jyväskylä kuvin kerrottuna.

thumb_IMG_3323_1024thumb_IMG_3417_1024thumb_IMG_3760_1024thumb_IMG_3512_1024thumb_IMG_3528_1024thumb_IMG_3549_1024IGTT1thumb_IMG_3633_1024IGTT3IGTT2thumb_IMG_3719_1024IGTTthumb_IMG_4167_1024

 

Tämä postaus on osa joka kuun ensimmäinen torstai vietettävää Instagram Travel Thursdayta. Kyseessä on kansainvälinen tempaus ja Suomessa sitä vetävät Satu Destination Unknown – blogista, Nella Kaukokaipuu – blogista ja Veera Veera Bianca – blogista. Ohjeet voit lukea täältä.

8 vastausta artikkeliin ”IG Travel Thursday: Lapin taikaa

    • Tämä on itseasiassa hostelli Äkäslompolossa, reilu vuosi sitten perustettu 7 Fells Hostel. Siitä on muuten tulossa ikioma postaus seuraavaksi! :)

  1. Mä oon samaa mieltä, että Lappia kannattaa suosia keväällä kun massat on sieltä jo poistunu. Oon itse ollu Äkäslompolossa tai Levillä usein ihan kesän kynnyksellä ja nuorempana ruskavaelluksella alkusyksystä. Niin kaunista, ja saapahan olla rauhassa!

    • Pohjoisen ruska ois kyllä jotain mitä haluaisin kans kokeilla ihan ehdottomasti. Ja vieläkin pohjoisempi Lappi, nyt sain vasta esimakua :)

    • Hahhah, voin kuvitella :D Kiitti! Ehkä paikkoja ei edes näe kovinkaan kauniina jos niihin on silmä suhteellisen tottunut?

    • Todellakin! Harmittaa jo, ettei vielä ole mitään hajua milloin olisi millään tapaa mahdollista lähteä taas käymää, haluaisin niin nähdä sitä muinakin vuodenaikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *