Se oli aivan tavallinen maanantai Meksikossa

Matkablogeissa on viime aikoina pyörinyt lifestyle-blogeissa tyypillisemmin tuttu Päivä mun kanssa -haaste, jonka aloitti Lena London and Beyond -blogista. Olen jo tämän pari kuukautta kieputellut mielessä ajatusta, että jotenkin voisin yrittää arkeani täällä Pueblassa kuvailla. Siinä mielessä tämä haaste sopii siihen erinomaisesti ja päätin pukea oman arkeni videon muotoon.

Kuvailinpa siis erästä maanantaitani, olisikohan ollut jo 5. lokakuuta, jolloin olin ollut Meksikossa tismalleen kaksi kuukautta. Välissä on myös sekavaista höpinää arjesta ja elämästä täällä, joten lopulta video venähti melkein kahteenkymmeneen minuuttiin.

6 vastausta artikkeliin ”Se oli aivan tavallinen maanantai Meksikossa

  1. Päivitysilmoitus: Salsaa ja mojitoja: Tänään kutsuu Kuuba - Tuntemattomaan ja takaisin

  2. Päivitysilmoitus: Päivä mun kanssa - london and beyond

  3. Moi ja terveisiä jyuta:sta! Löysin tämän blogisi ihan sattumalta Facebookin kautta ja ihan vaan lukiessa huomasin että vau, täähän on vaihdossa juuri siellä (upaep) minne itsekin haluan hakea, ja mitäh, se on myös jyusta (itse olen psykan laitokselta)! Hauska sattuma. Noh olen tietenkin jäänyt lukemaan juttujasi mielenkiinnolla. Kiitos eritoten tästä videosta. Opiskelijaelämä Pueblassa näyttää tosi kutsuvalta syksyisestä Jyväskylästä käsin.

    • Hahhahh, hauskaa että löysit tänne! Olisi ollut kyllä itsekin ihanaa lueskella jotain juttuja Pueblasta etukäteen, kun infoa uudesta vaihtokohteesta oli aika niukasti saatavilla. Puebla on ihana, tuut varmasti tykkäämään tästä, joten hae ihmeessä! Itse ainakin olen suunnitellut kirjoittavani yhden postaukseni nimenomaan kursseista ja opiskelukulttuurista täällä, joten pysy kanavilla, se vois olla sullekin ihan mielenkiintoinen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *