Koti, kohta saavun

Viisi kuukautta hujahti aivan huomaamatta. Kyllä sen osasin arvatakin, mutta silti hieman yllätyn nyt katsoessani taaksepäin. Mihin se aika meni?

Nyt istun Mexico Cityn kentällä ja boarding koneeseen alkaa puolen tunnin kuluttua. Jälleen Iberian kanssa oli ongelmia ja Madridissa vaihto täytyy tehdä itse manuaalisesti, koska täällä check inissä ei nähty jatkolentoani. Kuitenkin netissä pystyin Madrid-Helsinki check inin tekemään itse, joten sydämentykytysten jälkeen olen nyt aika varma, että enköhän kotiin saakka jouluksi pääse. Mutta näistä lentokonesäädöistä lisää myöhemmin ihan oman postauksen verran, niitä kun on ollut koko vaihtoaika täynnä.

Blogi valitettavasti hiljeni viimeisen kuukauden aikana, sillä Kalifornian reissun jälkeen elämä on ollut melkoista myllytystä. Oli YK-mallikokousta, siitä palautumista, jäähyväisjuhlintaa ja hieman pikkureissuja. Viimeisen viikon käytinkin ihan vain rauhoittuen ja rentoutuen rannalla, samalla kämppikseni perheen luona Acapulcossa kyläillen. Tästä on hyvä jatkaa kotiin ja rauhoittumaan joulun viettoon. Joululomalla suunnitelmia on aika vähän tiedossa, joten haaveissani on vihdoin palata takaisin blogin ääreen ja alkaa kirjoittelemaan juttuja ulos. Hirveästi olisi asiaa, niin Meksikosta, siellä opiskelusta, espanjan oppimisesta, Kaliforniasta, Kuubasta ja tietysti myös tulevasta Istanbulin keväästä!

Matkani Istanbuliin nimittäin jatkuu aika tasan kuukauden päästä, 24. tammikuuta. Sitten alkaakin orientaatioviikot ja lukukauden aloitusbileet taas uudestaan, voi tulla lievä déjà-vu. Kivaa kuitenkin lähteä, kun muutama nettituttu on kaupungista jo löytynyt, mukaanlukien suomalainen samassa koulussa opiskeleva tyttö, paikallinen saman alan opiskelija sekä ruotsalainen vaihtari, jonka kanssa näillä näkymin aiotaan etsiä yhteistä kämppää. Tukiverkosto check, pärjää hieman vähemmälläkin valmistautumisella ja stressaamisella. Kunhan opiskelijaviisumin lomani aikana hankin, niin olen valmis lähtöön.

Nyt kuitenkin lento kutsuu. Toivottakaa onnea, ettei matkani tyssää Madridiin, vaan minä ja laukkukuormani päästään huomisiltaan mennessä Suomen kamaralle.

Hei muuten, minua kannattaa seurata snapchatissa, mikäli yhtään behind the scenes -meininki kiinnostaa. Nimimerkkini @laurapylv takaa löytyy sensuroimattomampaa versiota reissuistani.

THE NEW YOU-1 Acapulco Acapulco1

IMG_5712-1IMG_5726-5IMG_5735-9

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *